Категории
Загадката Колумб Загадката Колумб
Прелистете книгата

Загадката Колумб

Автор текст: Стив Бери Издателство текст: Обсидиан
Резюме

Христофор Колумб и до днес е загадка. Къде е роден? Кога е умрял? Как е открил Новия свят? Защо се е впуснал в такава рискована експедиция?
Отговорът може би се крие в тайна, пазена грижливо през хилядолетията от хора, готови да пожертват живота си. Разкриването й ще промени всичко, което светът знае за откриването на Америка.

16,00 лв.
+ 48 точки
Сподели
Автор Стив Бери
Издателство Обсидиан
ISBN 9789547693012
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 448
Формат 130x200 мм
Език Български

Романът "Загадката Колумб" на Стив Бери разказва историята на Том Сейган, носител на „Пулицър” за разследваща журналистика, който публикува материал за проявите на екстремизъм от еврейска и от арабска страна. Но не предполага, че става жертва на сценарий за саботиране на мирните преговори в Близкия изток. Той е обвинен в лъжа и непрофесионализъм, а кариерата му рухва и близките му го изоставят. Неочакван гост попречва на Том Сейган да се самоубие, като му поставя условия, които не може да отхвърли. Освен че Закария Саймън е умен и проспериращ бизнесмен, той е и фанатик. За да получи от журналиста ключа към загадка на повече от 500 години, той заплашва да убие дъщеря му. Но ако тази загадка бъде разкрита, това ще има политически последствия и ще промени света. Двамата се надпреварват в търсене на изчезнали светини, което ги отвежда от Флорида до Виена и Прага, и накрая до пещерите на Ямайка.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още