Категории
Всичко ще се оправи! или защо се разболя малкият гарван? Всичко ще се оправи! или защо се разболя малкият гарван?

Всичко ще се оправи! или защо се разболя малкият гарван?

Автор текст: Неле Моост, Анет Рудолф Издателство текст: Грифин
Резюме

"Всичко ще се оправи! или защо се разболя малкият гарван?" е полезна история, за това колко е трудно да се вземат решения.

3,80 лв.
+ 11 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Неле Моост, Анет Рудолф
Издателство Грифин
ISBN 978-954-2922-13-1
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 32
Формат 190X250 мм
Език Български

„Всички животни в гората имат имена, дори и мишките, а аз нямам!” - тъжен е малкият гарван. Но какво име да избере? Еди, Оскар, Робин, Макс...? Малкият гарван мисли трескаво, та чак се разболява. За щастие бухалът и горските му приятели решават да му помогнат. Но дали малкият гарван ще хареса предложението им?

Неле Моост и Анет Рудолф взимат ситуация от ежедневието, добре позната на повечето деца, от която всички много се страхуват. Защото кой иска да е болен? С разбиране и със свежо чувство за хумор, Неле Моост успява да надвие страха. А Анет Рудолф пресъздава неприятностите на малкия пациент по такъв увлекателен начин, че децата са напълно омагьосани.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още