Категории
Войната на джуджетата кн.2: Кървавата планина Войната на джуджетата кн.2: Кървавата планина

Войната на джуджетата кн.2: Кървавата планина

Автор текст: Маркус Хайц Издателство текст: MBG BOOKS
Резюме

Тунгдил Златоръки е изгубил не само Огненото острие, но и желанието да си го върне. Лишен от любимата си заради непоколебимите джуджешки традиции, третоцарственикът се е оттеглил в подземното кралство на Свободните, където възнамерява да заживее като обикновено джудже.

12,90 лв.
+ 39 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Маркус Хайц
Издателство MBG BOOKS
Поредица Войната на джуджетата
ISBN 9789542989332
Година на издаване 2013
Корица меки корици
Страници 288
Формат 140X210 мм
Език Български

Боговете нямат намерение да оставят Тунгдил Златоръки да бездейства. От запад се задават огнени полубожества, заклети да унищожават злото. Има само един проблем: разбиранията им за злина са прекалено широки, а методите им – безкомпромисни.

Появата на тайнствените амши ще посее объркване в Гирдългард, където войната срещу алвите става все по-напрегната. Страховитият общ враг ще породи цяла редица принудителни крехки обединения.

А безскрупулните Трети са намерили начин да извлекат угода и от тази ситуация…

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още