Категории
Убийства по списък Убийства по списък

Убийства по списък

Автор текст: Лорънс Блок Издателство текст: Прозорец
14,00 лв.
+ 42 точки
Сподели
Автор Лорънс Блок
Издателство Прозорец
ISBN 9789547336704
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 320
Келър е обикновен човек. Ходи на кино и се занимава с колекцията си от пощенски марки. Призовават го за съдебен заседател и той се отзовава. От време на време му се обаждат по телефона и той отлита нанякъде да убие някой напълно непознат. Келър е професионалист и си върши работата перфектно.

Ала поръчките започват да се объркват. Присъдата се стоварва бавно, но е неопровержима - някой се опитва да убие убиеца. Келър е включен в нечий списък за убиване. Бог да му е на помощ!...

" Блок е ненадминат майстор на жанра. Успява да превърне един опасен социопат в страхотна компания за няколко часа!..." http://www.mobilis.bg/admin/articles/add

"Вашингтон Поуст"

Лорънс Блок е един от големите майстори на съвременната черна мистерия. Написва първия си роман на 26 годишна възраст. До днес е написал повече от 40 романа, които са спечелили почти всички големи награди в своя жанр, включително 3 награди "Едгар Алан По" и четири "Shamus" награди. Лорънс Блок живее в Ню Йорк с жена си Лин.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още