Категории
Твърде далеч, кн. 3: Завинаги Твърде далеч, кн. 3: Завинаги

Твърде далеч, кн. 3: Завинаги

Автор текст: Аби Глайнс Издателство текст: Егмонт
Резюме Ръш й обеща вечността... но обещанията могат да бъдат нарушавани.
12,90 лв.
+ 39 точки
Сподели
Автор Аби Глайнс
Издателство Егмонт
Поредица Твърде далеч
ISBN 9789542717034
Година на издаване 2016
Корица мека
Страници 264
Формат 13х19
Език български

Разкъсван между любовта към семейството си и любовта към Блеър, той трябва да открие начин да спаси едното, без да изгуби другото. Не е лесно да оставиш нещо да си отиде.

Блеър вярваше в своята приказка… но никой не може да живее във фантазиите си. Любовта й към Ръш подхранва надеждата й, че двамата могат да намерят начин да бъдат заедно. Докато не идва моментът да вземе правилното решение за себе си и бебето – дори и това да разбие сърцето й.

Могат ли Ръш и Блеър да открият заедно онова завинаги, което и двамата желаят… или то е твърде далеч?

 

За автора

Аби Глайнс е автор на бестселъри на New York Times, USA Today и Wall Street Journal и отдаден любител на книгите. Живее със семейството си в Алабама. Поддържа зависимостта си към Twitter на @AbbiGlines и може да бъде открита и на адрес facebook.com/AbbiGlinesAuthor или abbiglines.com.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още