Категории
Тангра т. 6: Атила Тангра т. 6: Атила

Тангра т. 6: Атила

Автор текст: Токораз Исто Издателство текст: Оренда
Резюме

Токораз Исто е единственият български писател, който разкрива в дълбочина истината за древната българска религия - тангризмът.

24,00 лв.
+ 72 точки
Сподели
Автор Токораз Исто
Издателство Оренда
Поредица Тангра
ISBN 2010007740
Година на издаване 2013
Корица меки корици
Страници 598
Формат 140X210 мм
Език Български

Един владетел, изсякъл името си в гранитните страници на историята, вървеше по пътеката на своята мисия и съдба. Този мъж съвсем скоро щяха да проклинат всички политици и воини, лицемери и християни от Запад. Неговото име щеше да стряска сънищата на всички, които смятаха себе си за цивилизовани, а останалите презрително наричаха "варвари". Това щеше да продължи поколения наред. Този воин и владетел беше Атила. Един "варварин" щеше да смущава съня на мирните римски граждани, но в същото време щеше да плени въображението на хората и да посочи пътя на тези, копнеещи да бъдат свободни.

Съвсем скоро щеше да се разнесе мълвата за Атила - владетелят, Атила - воинът, Атила - просветеният, Атила - "Бичът Божи", Атила - унищожителят на империи, Атила - човекът, който предизвиква стиите и Бог.

Но те нямаше как да знаят, че той е българин... или поне една част от него.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още