Категории
Студен гранит Студен гранит

Студен гранит

Автор текст: Стюарт Макбрайд Издателство текст: ИнфоДАР
17,00 лв.
+ 51 точки
Сподели
Автор Стюарт Макбрайд
Издателство ИнфоДАР
ISBN 9789547613775
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 584

Гранитният град, Абърдийн, посреща Коледа обгърнат в студ и тъмнина.
Завръщайки се на работа след близо година отсъствие, детектив Логан Макрей поема разследването на зловеща серия от убийства на деца. Безжизненото тяло на четиригодишния Дейвид Рийд е открито в една канавка - удушен и осакатен. Но това е само началото!
Масов убиец вилнее из Гранитния град. Труповете изпълват моргата почти толкова бързо, колкото снегът затрупва улиците на Абърдийн и Логан знае, че времето да разобличи извършителя почти изтича.
Все повече деца изчезват, още деца ще умрат. А ако Логан не е достатъчно внимателен, той ще свърши като тях...
Стюарт Макбрайд е роден в Дъмбъртън, Шотландия. Когато е на две години, семейството му се премества в Абърдийн. Преди да започне да пише, Стюарт се е занимавал с уеб дизайн. Живее в околностите на Абърдийн със съпругата си Фиона и когато не пише, отглежда картофи.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още