Категории
Sony PRS Т1(Безплатна доставка за цялата страна) Sony PRS Т1(Безплатна доставка за цялата страна)
Прелистете книгата

Sony PRS Т1(Безплатна доставка за цялата страна)

Резюме Четецът Sony PRS Т1 е истински шедьовър и може да бъде ваш с безплатна доставка за цялата страна.
Сподели

Наследникът на популярния модел SONY PRS650, SONY PRS Т1 е истински шедьовър в областта на четците за електронни книги. В разработката му Sony са вложили множество иновативни решения, които доближават SONY PRS Т1 до традиционния начин на употреба на класическите хартиени книги, като същевремено е запазил добрите качества на предходния модел. Благодарение 6" eInk Pearl мултитъчскрийн дисплей с контраст 10:1 и матова повърхност, качеството на изображението е високо позволявайки четене дори и при пряка слънчева светлина. Прелистването на страниците наподобява това при хартиената книга. Достатъчно е само да плъзнете пръста си по екрана за да се появи следващата страница. С помощта на прилежащия стилус вие може да подчертавате пасажи от текста, както и да водите бележки върху него. Може би най-сериозната промяна, която е претърпял четеца е поддръжката на повече езици (Английски, Френски, Немски, Холандски, Испански и Италиански за менюто, както и 12 езика за вградените речници). Добавена е и поддръжката на кирилица за книгите в ePub формат. Реализирана е функцията Pinch to Zoom позната ни от мобилните телефони и таблетите, позволяваща бързо и лесно увеличаване на части от екрана, без да е необходимо да се борави с менютата на четеца.

Наследникът на популярния модел SONY PRS650, SONY PRS Т1 е истински шедьовър в областта на четците за електронни книги. В разработката му Sony са вложили множество иновативни решения, които доближават SONY PRS Т1 до традиционния начин на употреба на класическите хартиени книги, като същевремено е запазил добрите качества на предходния модел.

Благодарение 6" eInk Pearl мултитъчскрийн дисплей с контраст 10:1 и матова повърхност, качеството на изображението е високо позволявайки четене дори и при пряка слънчева светлина. Прелистването на страниците наподобява това при хартиената книга. Достатъчно е само да плъзнете пръста си по екрана за да се появи следващата страница. С помощта на прилежащия стилус вие може да подчертавате пасажи от текста, както и да водите бележки върху него.

Може би най-сериозната промяна, която е претърпял четеца е поддръжката на повече езици (Английски, Френски, Немски, Холандски, Испански и Италиански за менюто, както и 12 езика за вградените речници). Добавена е и поддръжката на кирилица за книгите в ePub формат.

Реализирана е функцията Pinch to Zoom позната ни от мобилните телефони и таблетите, позволяваща бързо и лесно увеличаване на части от екрана, без да е необходимо да се борави с менютата на четеца.

Новост в устройствата за четене на електронни книги базирани на eInk технологията е и възможността за промяна на контраста и яркостта на екрана с цел да нагодите изображението към личните си предпочитания.

Речници: предварително инсталирани The New Oxford American Dictionary, Second Edition и Oxford Dictionary of English, Revised Edition и още 10 вградени мултиезични речника (French, German, Spanish, Dutch и Italian).

Шрифтове: разполагате с възможност за избор на 6 вградени шрифта, както и за промяна на размера им на осем фиксирани стъпки.

Впечатляващо е качеството и функционалността на вградения браузър, позволяващ свободно сърфиране из интернет, като и безпроблемно закупуване и заемане на електронни книги.

Не на последно място трябва да се подчертае и съвместимостта на SONY PRS T1 с болшинството световни платени и безплатни библиотеки за електронни книги (в това число и с всички български сайтове за платено и безплатно съдържание).

Характеристики

Размери - 110 x 173 x 8,9 мм

Дисплей 6'' E Ink® Pearl, 800×600 (стъклен)

Материал на дисплея - Стъкло

Нива на сиво -  16 за картинки и текст

Цвят на корпуса – бял, червен, черен

Flash памет – 2 GB (1,3 GB - на разположение)

Интерфейс - microUSB (12Mb/s)

Слот за памет - microSD (до 32GB)

Аудио изход  - 3,5 mm stereo

Формати за книги - DRM защитени формати: ePub (Adobe DRM protected), PDF (Adobe DRM protected)
Незащитени формати: ePub, PDF, TXT

Формати за изображения - JPEG, PNG, GIF, BMP

Формати за музика – MP3, AAC

Тъчскрийн - да (Wacom)

Батерия - Lithium-Ion battery: 1600 mAh до 14 000 прелиствания с едно зареждане

Безжична връзка - Wi-Fi 802.11 b/g/n

Тегло - 168 гр.

Комплектът включва:

  • SONY PRS Т1
  • Стилус
  • USB кабел
  • Кратко ръководство на потребителя.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още