Категории
С дъх на кафе С дъх на кафе

С дъх на кафе

Автор текст: Антъни Капела Издателство текст: Кръгозор
14,00 лв.
+ 42 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Антъни Капела
Издателство Кръгозор
ISBN 9789547711983
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 476
Лондон, 1896 г.
Робърт Уолис, бохем и мизерстващ поет, поема ангажимент към загадъчен търговец на кафе. Задачата му е да състави „речник на кафето”, в който да опише неуловимите аромати на сортовете на това легендарно растение. Омаян от вълшебния дъх на кафето и запленен от свободомислещата Емили, дъщеря на новия му началник, Робърт се влюбва...

Но задачата му го отвежда в далечна Африка, където пред него се разкрива един нов свят. След срещата с робинята Фикре и участието му в традиционни абисински кафеени церемонии, Робърт разбира, че мислите и сетивата му никога повече няма да бъдат същите. Той се потапя в тайнствения свят на Африка, изпълнен с мистика, страст и... опияняващия дъх на кафе. Административна система: Articles

Най-странната любовна история за двама души, които всъщност не са заедно. Историята за живота на Робърт и Емили е изумителна. Тази книга не само ще ви развълнува, но ще ви разсмее, разплаче и разгневи едновременно... Роман, изтъкан от емоции, ухаещ на един от най-омагьосващите аромати на света - аромата на кафето!

Антъни Капела е роден през 1962г. в Уганда, Африка. Получава образованието си в Сейнт Питърс Колидж, Оксфорд, където следва "Английска литература" и завършва първи по успех.

Романът му "Ако искаш да си легнеш с мен... сготви ми!" е преведен на деветнадесет езика, а правата за филмирането му са закупени от "Уорнър". Втората му книга, "The Wedding Officer", се превръща в международен бестселър, като екранизацията по нея се подготвя от "Ню Лайн". "С дъх на кафе" е най-новият му роман.

Антъни Капела винаги прекарва част от годината в пътешествия из Италия. Той е ценител на добрата храна и с особено любопитство изследва италианските пиршества.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още