Категории
Робърт Паркър: Приспивна песен Робърт Паркър: Приспивна песен

Робърт Паркър: Приспивна песен

Автор текст: Ейс Аткинс Издателство текст: Обсидиан
Резюме

Книгата "Робърт Паркър: Приспивна песен" на Ейс Аткинс е продължение на популярната поредица за детектив Спенсър и неговите приключения, одобрена от вдовицата на Паркър.

15,00 лв.
+ 45 точки
Сподели
Автор Ейс Аткинс
Издателство Обсидиан
ISBN 978–954–769–303-6
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 336
Формат 130x200 мм
Език Български

Детектив Спенсър не предполага, че ще се наложи да разследва престъпление, извършено преди четири години, за което има осъден с влязла в сила присъда, когато в офиса му влиза четиринайсегодишната Мати Съливан. Но става дума за убийството на майка й. И за мафията в Южен Бостън. Спенсър се заема с този случай, защото твърдо вярва, че виновните трябва да бъдат наказани.
Смъртта на Джули Съливан е само върхът на айсберга. Престъпният свят има свои собствени закони. Полицията е безсилна.Спенсър се нуждае от помощ, която единствено верният Хоук може да предложи. Двамата нагазват в дълбоки води…

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още