Категории
Ритуал Ритуал

Ритуал

Автор текст: Мо Хейдър Издателство текст: ИнфоДАР
13,00 лв.
+ 39 точки
Сподели
Автор Мо Хейдър
Издателство ИнфоДАР
ISBN 9789547614086
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 369
Водолаз от полицейските части открива отрязана ръка в пристанището на Бристол. Ден по-късно полицията намира и друга ръка - жертвата е една и съща. Оказва се, че ръцете принадлежат на наркоман, наскоро изчезнал от Бристол.

Фактът, че тялото липсва, е обезпокоителен, но още по-обезпокоителни са доказателствата, че мъжът е бил жив, когато са били отрязани ръцете му.

Наскоро пристигналият от Лондон детектив Джак Кафъри вече работи в отдела за тежки престъпления в Бристол. Той обединява усилията си със сержант Фийби „Флий” Марли и двамата се изправят срещу това шокиращо посегателство върху човешкия живот.

Разследването на този случай ги отвежда в един зловещ престъпен свят - по-ужасяващ от всичко, с което са се сблъсквали досега...

" Зашеметяващо! Сравняват Хейдър с Томас Харис, Патриша Корнуел и Кати Райкс!..."

"Глоуб енд мейл"

Мо Хейдър напуска училище на 15. Работила е като бар дама, бодигард, филмов режисьор, съдържател на клуб в Токио, учител по английски в Азия... Има дипломи за кино и литература. Първият й трилър излиза през 2000 г. и веднага става международен бестселър.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още