Категории
Предателство Предателство

Предателство

Автор текст: Карин Алвтеген Издателство текст: Унискорп
Резюме

Книгата "Предателство" на Карин Алвтеген ще ви поднесе един взривоопасен коктейл от любов, ревност и лудост.

12,00 лв.
+ 36 точки
Сподели
Автор Карин Алвтеген
Издателство Унискорп
ISBN 978-954-330-354-0
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 200
Формат 130x200 мм
Език Български

"Предателство" на Карин Алвтеген е разказ за напрегната и потресаваща семейна психодрама.

Не знам
– това са думите на съпруга, които разрушават спокойствието на жена му.След почти 15 години съвместен живот, те започват да се лутат в търсене на своето щастие, страдат, мразят, обичат, ревнуват, копнеят за някого, който да ги обича и разбира, да ги изслушва и подкрепя. Читателите ще станат свидетели на любовни триъгълници и заплетени интриги, които ще доведат и до отмъщение.

Карин Алвтеген е кралицата на скандинавския трилър. Тя е племенница на световноизвестната писателка Астрид Линдгрен. Започва кариерата си като сценарист, но после се отдава на литературния трилър. Шведската и Датската академия многократно я удостояват с Crime Writer’s Award. Носител е и на американската награда „Едгар Алан По”. Книгите й са преведени в 23 страни и задълго са № 1 в бестселърлистите. Нейни трилъри са филмирани за кино- и телевизионния екран. Българските читатели я познават от романите „Бегълката”, „Дълг” и „Сянка”.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още