Категории
Последно видение Последно видение

Последно видение

Автор текст: Бевърли Бартън Издателство текст: Компас
8,50 лв.
+ 26 точки
Сподели
Автор Бевърли Бартън
Издателство Компас
ISBN 9789547012035
Година на издаване 2007
Корица мека
Страници 358
Формат 13.00x20.00
Език български

Женевиев Мадок, или просто Джени, е малко странна – често има видения.И животът й сигурно щеше да премине в самота, ако в малкото градче не започваха да се случват странни ритуални убийства на жени.
И тя "вижда" убийствата малко преди да станат.
В една бурна нощ в градчето пристига специалният агент от ФБР на име Далас. Суров професионалист, загубил племенницата си в подобно убийство, той е безусловно решен да открие и спре убиеца с цената на всичко.
Съдбата или по-точно суровата зимна виелица го среща с Джени и след ден два той разбира изумен, че всички в градчето вярват във виденията й. Нещо, против което се бунтува цялото му материалистично същество, целият му опит на патило и препатило ченге. Отначало с ирония, после дори с насмешка той слуша бълнуванията й за поредното убийство. Но сред иронията и насмешката скоро си дава сметка, че е лудо привлечен от гадателката. И вероятно това е причината да започне да й вярва.
Бързо разбира, че виденията не са измама. Въпреки здравия разум, въпреки всичко, на което го е научил опитът му във ФБР.
Но и още нещо усеща – много по-различно: че малко по малко се влюбва в Джени. С онази любов, която наричат единствена. Сред смърт, налудничаво сектантство и болка той сменя приоритетите си и започва да си проправя път към сърцето и обичта на Джени… Но преди това трябва да разкрие и обезвреди злостния убиец, да спаси любимата си от окървавените му ръце…

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още