Категории
PocketBook Basic 613 New PocketBook Basic 613 New

PocketBook Basic 613 New

Резюме PocketBook Basic 613 New удобен, практичен и можете да го получите с безплатна доставка за цялата страна!
Сподели

PocketBook Basic 613 New – е малък и многофункционален. Той е най –тънкият четец в продуктовата линия на PocketBook и вземайки предвид малкото тегло, можете да бъдете сигурни, че няма да срещате трудности с това да носите вашия PocketBook Basic 613 винаги с вас.

PocketBook Basic 613 New ще допадне на тези, който правят първите си стъпки в четенето на електронни книги, начинът му на работа е лесен за разбиране дори от начинаещи.
Този модел можете да видите в ръцете на хора, четящи на най – различни места: от влаковете в метрото и плажовете до студентските аудитории и чакалните. Благодарение на компактния си размер и не голямото тегло  PocketBook Basic 613 ви дава възможност да четете любимите си книги където и когато си поискате.

 Дисплеят на PocketBook Basic 613 New е произведен на базата на E Ink технологията. Основното му предимство е липсата на трептене и подсветка характерни за LCD-дисплей. В следствие на това, очите се натоварват по – малко и можете да четете с часове без да се притеснявате за зрението си. Екранът, 6" E Ink® Vizplex, 166 dpi, с резолюция 800x600 пиксела, поддържа 16 степени на сивото, което позволява възпроизвеждането на сложни текстове и изображения.PocketBook Basic 613 е по-евтин от своя предшественик PocketBook Basic New, защото няма възможност за връзка с интернет посредством WiFi.

Капацитета на литиево – полимерната батерия е 1000 mAh. С едно зареждане на батерията е достатъчно, за да прочетете 8 000 страници. Устройството може да работи до един месец без презареждане.

Като допълнителни екстри в модела има вградени: 3 речника, календар, калкулатор, игри, бележки, библиотека.

Размери

122,6 х 176,4 х 9,7 мм

Дисплей

6" E Ink® Vizplex

Екран материал

Стъкло

Цвят

Тъмно сив, бял

Батерия (активно четене)

Li-Polymer, 3,7 В, 1000 mAh, 8000 страници

Процесор

800 МГц

Памет

128 МБ

Flash-памет

2 ГБ

Интерфейс

Micro USB (12 Мб/с)

Слот

Micro SD до 32 ГБ

Книгата формати

EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTM, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (Mobi)

Поддържани формати за изображения

JPEG, BMP, PNG, TIFF

Тегло

180 г

Допълнителни функции

3 речника, календар, калкулатор, игри, бележки, библиотека

Материал на корпуса

Пластмаса

Developer

Obreey Products

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още