Категории
-58%
По пътя на маите: в търсене на една изгубена цивилизация По пътя на маите: в търсене на една изгубена цивилизация

По пътя на маите: в търсене на една изгубена цивилизация

Автор текст: Георги Лозев Издателство текст: СИЕЛА
Резюме

"По пътя на маите: в търсене на една изгубена цивилизация" е втората книга на автора, станал популярен с автобиографичния си роман "Аз, легионерът".

Пазарна цена: 12,00 лв.

Наша цена: 5,00 лв.

Сподели
Автор Георги Лозев
Издателство СИЕЛА
Поредица Historia Incognita
ISBN 9789542811572
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 350
Формат 140X210 мм
Език Български

Георги Лозев е бивш легионер, настоящ рокер и вечен пътешественик.
Книгата "По пътя на маите: в търсене на една изгубена цивилизация" ни отвежда на едно пътуване с мотор от Никарагуа до Гватемала в търсене на тайните на древния народ на маите, чиито корени се губят в миналото, но чиято култура е оцелялa и стигнала до нас чрез странните йероглифи по паметниците на Копан и Киригуа. Ще обиколим и Мексико с автобус от Акапулко до Вера Круз, минавайки през Монте Албан, Ел Тахин, и Теотиуакан. Неизбежно ще засегнем и темата за календара на маите, но не за да се подготвим за края на света, а единствено и само за едно ново начало.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още