Категории
Пилот на “Stuka” Пилот на “Stuka”

Пилот на “Stuka”

Автор текст: Ханс-Улрих Рудел Издателство текст: Атика
11,99 лв.
+ 36 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Ханс-Улрих Рудел
Издателство Атика
ISBN 9789547292666
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 336
Ханс-Улрих Рудел е най-успешният германски пилот през Втората световна война. Той е първи и единствен носител на най-високото военно отличие в Третия райх - "Рицарски кръст със златни дъбови листа, мечове и брилянти".

Сражава се от първия до последния ден на войната на Източния фронт на пикиращ бомбардировач "Юнкерс-87" в една и съща част - StG 2 "Имелман", където изминава пътя от пилот до командир на ескадрилата.

Бойната му кариера е ужасяващо ефективна и това го прави любимец на Хитлер и пропагандно лице на Луфтвафе. Хитлер и Гьоринг му предлагат висши командни длъжности, но Рудел решително отказва. След поредното тежко раняване Хитлер дори му забранява да лети, но Рудел пренебрегва тази заповед.

Той е боен пилот. Пилот на "Stuka".

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още