Категории
Петдесет нюанса сиво Петдесет нюанса сиво

Петдесет нюанса сиво

Автор текст: Е. Л. Джеймс Издателство текст: Бард
Резюме


"Петдесет нюанса сиво" е първата част от трилогия. Романът е едно освобождаващо и опияняващо четиво, което ще ви обсеби и ще остане завинаги с вас.

16,99 лв.
+ 51 точки
Сподели
Автор Е. Л. Джеймс
Издателство Бард
Поредица Петдесет нюанса
ISBN 9789546553300
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 496
Формат 14x20
Език български

"Петдесет нюанса сиво" на Е. Л. Джеймс е книгата, която накара светът да тръпне в очакване!

Студентката по литература Анастeйжа Стийл е силно привлечена от успелия предприемач Крисчън Грей, от когото взема интервю. Смутена е не само от мъжкия му поглед, но и от властното му присъствие. Ана остава стъписана, когато осъзнава желанието си към този мъж. А предупреждението му да стои далече от него я кара да го желае още по-силно.

Анастейжа започва да се колебае, след като разбира за ексцентричните му еротични предпочитания. Но тя не знае, че независимо от успеха и чара си, Грей е измъчван от собствени демони и всепоглъщаща нужда от контрол. Безсилни да устоят на желанието, двамата започват страстна и дръзка афера. Ана ще навлезе в неизследваната територия на собствените си желания, но ще може ли да се подчини на фантазиите на Грей? И ако го направи, ще продължи ли да обича онова, което ще открие?

"Петдесет нюанса сиво" на Е Л Джеймс е вълнуваща книга, написана с думите, които мъжете забравят да казват, а жените искат да чуват.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още