Категории
Невинен до доказване на противното Невинен до доказване на противното

Невинен до доказване на противното

Автор текст: Скот Търоу Издателство текст: Ера
14,00 лв.
+ 42 точки
Сподели
Автор Скот Търоу
Издателство Ера
ISBN 9789543890972
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 464
Романът, изстрелял Търоу на върха!

Красивата прокурорка Каролин Полхимъс е жестоко убита. Разследването е възложено на колегата й Ръсти Сабич. Той трябва да реши случая светкавично. Преди изборите за нов главен прокурор. Преди да изгуби поста си. Преди някой да научи за аферата му с Каролин...

Но изборите са спечелени от политически враг. Противник, който иска Сабич вън от прокуратурата. Мъж, който знае за връзката му с убитата и разполага с улики срещу него...

От обвинител Сабич се превръща в обвиняем. А драматичното дело води до стъписващи разкрития за корупция, поквара и измама.

Кой е убиецът на Каролин?...

Присъдата на критиката и читателите е категорична - този роман преобразява завинаги жанра на съдебния трилър и печели световна известност. С шумен успех е приета и екранизацията по книгата с участието на Харисън Форд. С прецизния гений на практикуващ адвокат „бащата на съдебния трилър” Скот Търоу прави дисекция на съвършеното престъпление, за да зададе болезнения въпрос: ако не успеем да открием истината, ще възтържествува ли справедливостта?

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още