Категории
Най-черните дни Най-черните дни

Най-черните дни

Автор текст: Стенли Галън Издателство текст: Прозорец
12,90 лв.
+ 39 точки
Сподели
Автор Стенли Галън
Издателство Прозорец
ISBN 9789547335608
Година на издаване 2008
Страници 448

Блестящ трилър в традицията на Робърт Лъдлъм!
Президентският самолет "Еър Форс 1" катастрофира загадъчно в морето. Загиват всички, сред които и президентът.
В националния парк "Йелоустоун" става най-опустошителното вулканично изригване. Доказателствата сочат, че е дело на чуждестранни терористи. Следва бързо и безмилостно отмъщение.
Десетки хиляди квадратни мили са изпепелени, а атмосферата на Земята е покрита със слой прах. Температурите по цялата планета спадат и само районите около екватора са годни за земеделие.
С рухването на националните икономики светът е обхванат от небивало отчаяние. Новият екстремистки настроен президент на САЩ дава заповед да се отговори с ядрена атака срещу страните, подкрепяли терористите и обявява военно положение в страната.
Само лейтенант Адам Бърч има представа за целия ужас на катастрофата. Но ще успее ли той да действа навреме, за да спаси света от неговите най-черни дни?...
Стенли Галън е практикувал международно право във Вашингтон, преди да стане професионален писател. "Най-черните дни" е първата му книга.
Ето връзка към официалния му сайт:
http://www.stanleygallon.com

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още