Категории
Момиче от календара: Октомври, ноември, декември Момиче от календара: Октомври, ноември, декември

Момиче от календара: Октомври, ноември, декември

Автор текст: Одри Карлан Издателство текст: Егмонт
Резюме

Финалът на едногодишното пътешествие на Миа настъпи. Проследете как ще завърши нейната приказка!

19,90 лв.
+ 60 точки
Сподели
Автор Одри Карлан
Издателство Егмонт
Поредица Момиче от календара
ISBN 9789542721260
Година на издаване 2017
Корица мека
Страници 472
Формат 13х19
Език български

Мисията на Миа беше проста – тя трябваше да работи като елитна компаньонка в компанията на леля си, за да изплати дълга на баща си. 
Момичето от календара, Миа Сондърс, преодоля много препятствия, за да стигне дотук. Всичките й мечти се реализират последователно... с изключение на една, но тя няма да се предаде.

През октомври Миа заминава за Калифорния и започва своя рубрика със съвети за водене на „красив живот“ в популярно телевизионно предаване.

Ноември я отвежда в Голямата ябълка, където ще има възможността да интервюира знаменитости за празничния епизод на шоуто, посветен на благодарността. И ето че декември е на прага...

Последният месец на годината изпраща Миа в зимното вълшебство на Колорадо, за да запише филм за местни художници при малко по-особени обстоятелства.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още