Категории
Моят съпруг в съседната къща Моят съпруг в съседната къща

Моят съпруг в съседната къща

Автор текст: Катрин Елиът Издателство текст: Ера
Резюме Kогато се омъжва за обещаващия млад художник Себастиан, Ела е едва на 19 и лудо влюбена. Животът й обаче не се превръща в приказката, която си е представяла. Години по-късно тя и децата живеят в разнебитената им къща, а Себастиан се е изнесъл заедно с картините си в допълнителната постройка в двора. Модерен брак ли е това, или надвиснала катастрофа?
16,00 лв.
+ 48 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Катрин Елиът
Издателство Ера
ISBN 9789543893331
Излиза на 12.02.2015 г.
Година на издаване 2015
Корица мека
Страници 392
Формат 13х20
Език български

Kогато се омъжва за обещаващия млад художник Себастиан, Ела е едва на 19 и лудо влюбена. Животът й обаче не се превръща в приказката, която си е представяла. Години по-късно тя и децата живеят в разнебитената им къща, а Себастиан се е изнесъл заедно с картините си в допълнителната постройка в двора. Модерен брак ли е това, или надвиснала катастрофа?

С бивш съпруг под носа си и дом, превзет от двама враждебни тийнейджъри – да не споменаваме свръхкритичната й майка, която се изтърсва на прага й със своя собствена драма, – Eла намира утешение в компанията на чаровния градинар Людо. Но дали наистина той е отговорът на нейните молитви?

Изведнъж, като гръм от ясно небе, Себастиан решава да се изнесе, за което Ела е напълно неподготвена. Или може би е време тя да спре да бяга от тайната, която преследва проваления й брак?

Катрин Елиът е авторка на романите „Мъже под наем”, „Всички готини са женени”, „Стари вещи, нов живот”, „Денят не си личи от сутринта”, „Афера по никое време“, спечелили сърцата на милиони читателки в целия свят.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още