Категории
Мираж от Клайв Къслър, Джак дю Брул Мираж от Клайв Къслър, Джак дю Брул

Мираж

Автор текст: Клайв Къслър, Джак дю Брул Издателство текст: Бард
Резюме

Великият майстор на приключенията ни поднася вълнуващ нов роман!

14,99 лв.
+ 45 точки
Сподели
Автор Клайв Къслър, Джак дю Брул
Издателство Бард
Поредица Кралете на трилъра
ISBN 9789546554734
Година на издаване 2014
Корица мека
Страници 384
Формат 130x200 мм
Език български

През октомври 1943 г. американски разрушител отплава от Филаделфия и се смята за изчезнал като резултат от опитите на военноморските сили с електромагнитно излъчване. Мнозина смятат тази история за измислица, но сега Хуан Кабрило и неговите колеги от „Орегон” вече не са толкова сигурни.

Носят се слухове за ново оръжие, което скоро ще бъде използвано. Нещо много опасно за американските интереси. Слуховете го свързват с великия изобретател Никола Тесла, който работи с военните, когато умира през 1943 г. . Той ли е ръководил експеримента? Дали бележките му не са попаднали във вражески ръце? Докато Кабрило бърза да разкрие истината, открива, че залогът е дори по-голям, отколкото човек може да си представи. Обаче, когато го разбира, може би вече е много късно.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още