Категории
Майки и дъщери Майки и дъщери

Майки и дъщери

Автор: Вероник Моралди Издателство: Емас
Резюме

Ти си като майка си“ – думи, които будят щастие в някои жени и пълен ужас в други. Неизменно ли е всяка дъщеря да се превърне някой ден в майка си и дали стремежът да стане точно противолопожната жена няма да й изиграе лоша шега?

Пазарна цена: 15,00 лв.

Наша цена: 13,35 лв.

+ 40 точки
Сподели
Автор Вероник Моралди
Автор Вероник Моралди
Издателство Емас
ISBN 9789543573325
Година на издаване 2016
Корица мека
Страници 400
Формат 13х20
Език български

Известната френска психоаналитичка Вероник Моралди се опитва да отговори на тези въпроси и показва, че независимо дали дъщерите го признават, или не, майките играят огромно влияние върху техния емоционален, социален и дори сексуален живот.
Защото всяка жена се формира като личност, отъждествявайки се или противопоставяйки се на майката – тя винаги е матрицата. Майката носи огромна отговорност, защото предава на дъщерята идентичността и, още по-важно, стойността, която по-късно момичето само ще има за себе си. За да е уверено в живота, то трябва да е получило одобрението на майката. В противен случай ще се лута в безкрайно търсене, което може да го отведе по пътя на нещастни връзки и несполучливи приятелства.
Това е задължителна книга за всяка жена – защото дори да не е (все още) майка, всяка жена е дъщеря. Но тя е и за съпрузите, партньорите, бащите, синовете, братята, защото те, дори и не по свое желание, са актьори в безкрайната пиеса майка-дъщеря.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още
Анна О. Към психотерапия на хистерията Анна О. Към психотерапия на хистерията

Пазарна цена: 18,90 лв.

Наша цена: 17,20 лв.

Сънища. Тайните на подсъзнанието new Сънища. Тайните на подсъзнанието

Пазарна цена: 14,90 лв.

Наша цена: 13,26 лв.

Eмoциoнaлнa плacтичнocт Eмoциoнaлнa плacтичнocт

Пазарна цена: 16,90 лв.

Наша цена: 16,22 лв.