Категории
Манолито Очилатко Манолито Очилатко

Манолито Очилатко

Автор текст: Елвира Линдо Издателство текст: Агата - А
Резюме

Книгата "Манолито Очилатко" е забавна история за живота и приключенията на едно толкова обикновено 10-годишно момче, че, изглежда, единственото, което го отличава, са очилата му.

10,00 лв.
+ 30 точки
Сподели
Автор Елвира Линдо
Издателство Агата - А
ISBN 9789545400827
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 136
Формат 160X210 мм
Език Български

Очилата дават на Манолито прякора Очилатко, с който е известен не само в Испания, но и в много други страни. Обикновените необикновени случки от ежедневието на детето и неговите приятели от мадридския квартал Горен Карабанчел са разказани с неустоимо чувство за хумор и познаване на детската психология, а изразителният разговорен език звучи познато и кара читателя да усеща симпатичните герои като свои близки приятели. Това заглавие и цялата серия са станали класически за съвременната испанска детска литература. А почитателите на Манолито по цял свят могат вече да гледат и първия игрален филм с неговите приключения.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още