Категории
Лицето на странника Лицето на странника

Лицето на странника

Автор текст: Ан Пери Издателство текст: Панорама груп
13,99 лв.
+ 42 точки
Сподели
Автор Ан Пери
Издателство Панорама груп
ISBN 9789548672092
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 352
Той няма да умре, въпреки всичко, в този викториански лазарет за чумави, наречен болница. Инцидент, повалил го на една лондонска улица, го оставя с половин живот. Спомените и цялото му минало са изтрити. Името му, както те казват, е Уилям Монк и той е детектив в Лондонската полиция. В огледалото вижда лице, което жените биха харесали, но той чувства, че е повече мразен, отколкото обичан. На Монк е възложен един особено сензационен случай: бруталното убийство на почетен майстор Жозелин Грей. Герой от Кримската война, намерен жестоко убит в квартирата му в модерния "Мекленбърг скуеър". Задача, която би могла да издигне или да срине напълно един детектив...

"Сложна фабула, подкрепена от превъзходните умения на авторката да разказва... и Уилям Монк, кандидат за поста на най-добрия детектив в досегашната художествена проза."

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още