Категории
Кръвни връзки кн. 4: Огнено сърце Кръвни връзки кн. 4: Огнено сърце

Огнено сърце, кн.4: Кръвни връзки

Автор текст: Ришел Мийд Издателство текст: Ибис
Резюме

Пулсът ви ще препуска лудо и часовете ще се нижат неусетно, потопени във вълнуващия свят на четвъртата книга от поредицата „Кръвни връзки”, в който нито една тайна не е сигурна.

14,90 лв.
+ 45 точки
Сподели
Автор Ришел Мийд
Издателство Ибис
Поредица Кръвни връзки
ISBN 9786191570850
Година на издаване 2014
Корица мека
Страници 396
Формат 140x210 мм
Език български

В четвъртата книга за първи път разказвачите са двама – Сидни и Ейдриън. Ако искате да надзърнете в объркания и налудничав свят на Ейдриън Ивашков, това е най-добрият начин. Ще можете да надникнете в неговите тайни мисли и чувства и да проследите все по-заплитащата се и интригуваща история през неговия поглед. Разказвачите (Сидни и Ейдриън) ще се редуват във всяка следваща глава.

"Толкова се вълнувам от новия си проект. Е, всъщност... след като разказвач вече е и Ейдриън, ще бъде невероятно забавно! Мисля, че ще ви хареса!"
- Ришел Мийд

"Огнено сърце" е най-вълнуващата книга от излезлите досега от поредицата.
- Романтик Тайм МагазинВсе още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още