Категории
Кръвна връзка Кръвна връзка

Кръвна връзка

Автор текст: Иън Ранкин Издателство текст: ИнфоДАР
9,90 лв.
+ 30 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Иън Ранкин
Издателство ИнфоДАР
ISBN 9789547611399
Година на издаване 2004
Корица Меки корици
Страници 350
Формат 20/12
Език Български
Ужасяващ инцидент със стрелба в частно училище на север от Единбург: двама седемнайсетгодишни са убити от бивш военен, живял уединено и излязъл от релси. Човек, който накрая насочва пистолета към себе си. Няма никаква мистерия... освен въпроса "защо". Този въпрос отвежда инспектор Джон Рейбъс до сърцето на едно разбито общество. Като бивш военен той е силно заинтригуван от случая. Убиецът е оставил наследство от тайни и лъжи, много приятели и много врагове.
Току-що излязъл от болницата, Рейбъс е подложен на изпитание. Дребен престъпник, които е следял неговата колежка и приятелка Шивон Кларк, е намерен изгорял в дома си. На местопрестъплението се появяват военни следователи, които не се спират пред нищо и никой. Кой пръв ще открие истината ...

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още