Категории
Кой уби Паломино Молеро? Кой уби Паломино Молеро?

Кой уби Паломино Молеро?

Автор текст: Марио Варгас Льоса Издателство текст: Колибри
Резюме

"Кой уби Паломино Молеро?" е роман с криминална интрига, чрез която авторът умело изгражда представата ни за една дисфункционална обществено-политическа система.

13,00 лв.
+ 39 точки
Сподели
Автор Марио Варгас Льоса
Издателство Колибри
ISBN 9789545294549
Година на издаване 2012
Корица Мека
Страници 144
Формат 13x20 см
Език Български

"Кой уби Паломино Молеро?"е роман с криминална интрига, чрез която авторът умело изгражда представата ни за една дисфункционална обществено-политическа система. В средата на миналия век малко перуанско селце се превръща в сцена на жестоко убийство. Жертвата е бедно младо момче - метис, новобранец във военновъздушна база. Престъплението е потулено от бюрокрацията, но местните полицейски служители - лейтенант Силва и неговият помощник Литума, са решени да разкрият истината. Следват непредвидими ситуации и обрати, в които са вплетени теории на конспирацията, корупция, болести и изневери, а финалът е смайващ, както подобава на писател от класата на Льоса.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още