Категории
Кодекс за социално осигуряване /26. издание - Сиби - онлайн книжарница Сиела | Ciela.com Кодекс за социално осигуряване /26. издание - Сиби - онлайн книжарница Сиела | Ciela.com

Кодекс за социално осигуряване /26. издание

Издателство текст: Сиби
Резюме

26. актуализирано издание към 5 април 2018 г.

Сподели
Издателство Сиби
Поредица Джобни издания
ISBN 9786192260569
Година на издаване 2018
Корица Меки корици
Страници 456
Формат 120X180 мм
Език български

Представена е законовата уредба на задължителното и доброволното социално осигуряване – Кодекс за социално осигуряване, Закон за установяване на трудов и осигу¬рителен стаж по съдебен ред, Закон за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2018 г. в частта, уреждаща определянето на минималния и максималния размер на осигурителния доход, размера на обезщетенията за безработица и за отглеждане на дете, минималния размер на пенсията за осигурителен стаж и възраст, размера на осигурителната вноска за фонд "Трудова злополука и професионална болест" и др.

В информационното приложение са поместени извлечения от Закона за здравното осигуряване – в частта за здравноосигурителните вноски, и от Закона за здравето – в частта за медицинската експертиза. Включен е и справочник на международни договори и актове на правото на Европейския съюз в областта на социалната сигурност.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още