Категории
-80%
Известният непознат, Иван Стоянович - Аджелето (1862–1947) Известният непознат, Иван Стоянович - Аджелето (1862–1947)

Известният непознат, Иван Стоянович - Аджелето (1862–1947)

Автор текст: Петър Стоянович Издателство текст: Сиела
Резюме

За книгата "Известният непознат, Иван Стоянович":Това  е един научен труд, написан да се чете, а не да събира прах по   лавиците. Посветен е на прадядо ми Иван Стоянович-Аджелето - един от   най-известните строители на съвременна България. Ненавиждам   митологичните биографии и поръчковите портрети, те не само убиват   науката, но вредят на прототипа. Освен спирките по дългия път на един  възрожденец ще имате възможност да проследите проблемите и атмосферата   на времето  от преди Освобождението от Турско, до след падането под Съветско.

<Авторът

Пазарна цена: 25,00 лв.

Наша цена: 5,00 лв.

Сподели
Автор Петър Стоянович
Издателство Сиела
ISBN 9789789542819
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 564
Формат 16x23
Език български

За книгата "Известният непознат, Иван Стоянович":

Това е един научен труд, написан да се чете, а не да събира прах по лавиците. Посветен е на прадядо ми Иван Стоянович-Аджелето - един от най-известните строители на съвременна България. Ненавиждам митологичните биографии и поръчковите портрети, те не само убиват науката, но вредят на прототипа. Освен спирките по дългия път на един възрожденец ще имате възможност да проследите проблемите и атмосферата на времето – от преди Освобождението от Турско, до след падането под Съветско.

 

Авторът

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още