Категории
Голямото медено спасяване Голямото медено спасяване

Голямото медено спасяване

Издателство текст: Егмонт България
5,99 лв.
+ 18 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Издателство Егмонт България
ISBN 9789542700906
Година на издаване 2008
Корица Мека
Страници 40
Формат 21.00x27.50
С прекрасните илюстрации на "Дисни" и завладяващите класически истории поредицата "Четем заедно" предоставя на всяко дете забавна и леснодостъпна възможност да направи първите си стъпки в света на книгите. В колекцията са включени адаптирани текстове на познати приказки, придружени от подбрани упражнения и карти, улесняващи процеса на запаметяване. Цветното открояване на определени думи, допълнено с въздействащи картинки, подпомага четенето с разбиране. Изданията са подходящи за деца не само в предучилищна, но и в начална училищна възраст.
Мечо Пух е любимец на малки и големи. Той отново попада в приключение – този път с наводнение и муслони! За да спаси медените си гърненца и своя приятел Прасчо, той сам попада в медено гърненце насред наводнението. Но истинските приятели са винаги на точното място в точното време. Учете буквите заедно с Мечо Пух – красиви илюстрации, които чудесно подпомагат четенето, подходящи за "прохождащите" в четенето шрифтове, упражнения с думи и изречения – всичко това ви очаква на страниците на "Голямото медено спасяване".

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още