Категории
Гаргойл Гаргойл

Гаргойл

Автор текст: Андрю Дейвидсън Издателство текст: Прозорец
19,00 лв.
+ 57 точки
Сподели
Автор Андрю Дейвидсън
Издателство Прозорец
ISBN 9789547336483
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 480
Роман за пропадането на един човек в собствения му ад и за силата на любовта като път към изкуплението.

Среднощна катастрофа на пуст планински път. Трийсет и пет годишният шофьор - красавец и порнозвезда - е обгорен до неузнаваемост и захвърлен на принудително пътешествие през всички кръгове на ада.

Неговият Вeргилий е тайнствената ваятелка на гаргойли Мариан Енгел - някогашна монахиня, направила първия препис на „Ад”, но захвърлила расото в името на голямата си любов - наемник в онзи живот и порноактьор в настоящия. За да върне своя любим при себе си, Мариан му разказва не само за съдбовната им любов, но и, същинска Шехеразада, подхваща истории за силата на любовта, дошли от Япония, Исландия, Италия и Англия и по странен начин преплетени с тяхната.

Така целебното присъствие на Мариан Енгел отдалечава обезобразения от огъня мъж от смъртта. А гаргойлите, които вае? Какво послание се крие в тях?

„Гаргойл” е Дантевият „Ад” на нашето време. Една книга, която ще ви накара да повярвате в невъзможното!

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още