Категории
Г-н Монк в открития Космос Г-н Монк в открития Космос

Г-н Монк в открития Космос

Автор текст: Лий Голдбърг Издателство текст: Intense
12,00 лв.
+ 36 точки
Сподели
Автор Лий Голдбърг
Издателство Intense
ISBN 9789547830783
Година на издаване 2008
Страници 320

В най-новата книга от поредицата Ейдриън Монк навлиза в потайностите на култовата научно-фантастична телевизионна програма "Отвъд Земята", където се среща с хора, точно толкова обсебени като самия него. Макар да не е от почитателите на програмата, Монк може да разбере лудостта на тези странници.
Кой не би искал да живее във въображаем свят?
Причината, поради която Монк се намира в седалището на тази общност е, че може би в нея се спотайва убиец. Някой, облечен в космическа униформа, изключително зрелищно застрелва легендарния създател на шоуто, Конрад Стайп. Възможно ли е гневен почитател да му е отмъстил, задето се е продал на холивудски продуцент-експлоататор?...
За щастие, страдащият от агорафобия брат на Монк, Амброуз, е изтъкнат експерт по телевизионната поредица.
Двамата братя Монк - всеки със своите фобии и крайности, ще се впуснат в разплитане на серията от четири убийства, свързани с "Отвъд Земята". Само ако Амброуз Монк успее да се застави да излезе от къщи...
_ _" - Ти направи няколко удивителни умозаключения, Ейдриън - каза Амброуз, след като Монк свърши.
_ _ - Можех да ги направя много по-рано, ако те бях послушал - каза Монк - Ти си велик детектив.
_ _ - Не съм сигурен какъв съм в действителност, но определено не съм детектив - каза Амброуз. - Нямам твоя светски опит, авантюристичен дух или безстрашното ти, дръзко отношение към живота..."
Лий Голдбърг е известен и много популярен писател и телевизионен сценарист. Живее в Лос Анджелис със съпругата и дъщеря си.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още