Категории
Естествена смърт Естествена смърт
Прелистете книгата

Естествена смърт

Автор текст: Джеймс Осуалд Издателство текст: Хермес
Резюме

Криминалната сензация на Великобритания за 2013 г!

14,95 лв.
+ 45 точки
Сподели
Автор Джеймс Осуалд
Издателство Хермес
ISBN 9789542613671
Година на издаване 2014
Корица мека
Страници 368
Формат 130x200 мм
Език български

В зазидано помещение в мазето на стара сграда в Единбург е открит трупът на млада жена. Уликите сочат, че преди няколко десетилетия на местопрестъплението е проведен ужасяващ сатанински ритуал. За наскоро повишения инспектор Тони Маклейн този случай не трябва да бъде приоритет, но преследван от образа на жертвата и жестоката й смърт, той тръгва по студените следи.
Междувременно в Единбург са извършени брутални убийства на уважавани личности, последвани от странни самоубийства. Разследващите действат хаотично и ситуацията постепенно излиза извън контрол.
Инспектор Маклейн обаче започва да вижда на пръв поглед необикновена връзка между събитията и ритуалното убийство на младата жена. Навързвайки фактите, той ще стигне до най-смайващия, но единствен отговор на въпроса какво всъщност се случва.


Изгряващата звезда на литературната сцена.
- Дейли Рекърд

Следващото голямо име в криминалния жанр.
- Сънди Телеграф

Литературна сензация... Бързият успех на Джеймс напомня на скоростното изстрелване на Е. Л. Джеймс и „Петдесет нюанса сиво“.
- Дейли Мейл

Петдесет нюанса крими. Качествено четиво.
- Таймс

Запазената марка на Вал Макдърмид и Иън Ранкин: тъмно, страшно, неустоимо.
- Хералд

Чудесно начало на обещаваща серия.
- Гардиън

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още