Категории
Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири

Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири

Автор текст: Сет Греъм-Смит Издателство текст: Вакон
Резюме

Книгата "Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири" е една мрачна история, която въвлича читателите зад кулисите на  Гражданската война в САЩ и им показва действителните събития оттогава.

16,00 лв.
+ 48 точки
Сподели
Автор Сет Греъм-Смит
Издателство Вакон
ISBN 9789549535471
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 352
Формат 140x210 мм
Език Български

Макар Линкълн да е възхваляван заради факта, че спасява Съединените щати и освобождава милиони роби, благородната му борба срещу силите на немъртвите остава в сянка в продължение на стотици години. Но Сет Греъм-Смит се натъква на Тайният дневник на Ейбрахам Линкълн и се превръща в първия жив човек, чиито очи са имали щастието да го прочетат след повече от 140 години.

Авторът по най-реалистичен начин превръща американския президент в безмилостен ловец на вампири. Действието в книгата се развива по време на Гражданската война в САЩ, а историята е фокусирана върху опитите на Линкълн да се справи с вампирската заплаха, която е надвиснала над страната. Към битката, освен войниците, се присъединява и самия президент, чиито майка и дядо са били убити от вампирите.

Като се опира на фактите от дневника, Смит за пръв път реконструира истинската житейска история на най-великия американски президент в книгата "Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири". 

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още