Категории
Един гадател ми каза Един гадател ми каза

Един гадател ми каза

Автор текст: Тициано Терцани Издателство текст: Колибри
Резюме

През 1976 г. Тициано Терцани, авторът на книгата "Един гадател ми каза" среща в Хонконг един гадател, който го  предупреждава да не се качва на самолет през цялата 1993 година! И  специалният пратеник на сп. Шпигел в горещите точки на Жълтия  континент решава да се съобрази с това пророчество.

18,00 лв.
+ 54 точки
Сподели
Автор Тициано Терцани
Издателство Колибри
ISBN 9789545299926
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 368
Формат 14x21
Език български

През 1976 г. Тициано Терцани, авторът на книгата "Един гадател ми каза" среща в Хонконг един гадател, който го предупреждава да не се качва на самолет през цялата 1993 година! И специалният пратеник на сп. „Шпигел“ в горещите точки на Жълтия континент решава да се съобрази с това пророчество. С влак, кораб, автобус или на гърба на слон, той открива една друга Азия, непозната за вечно забързания пътешественик, чийто ритъм се определя от самолетните разписания. От гадател на гадател, в Тайланд, Бирма, Лаос, Камбоджа, Малайзия, Сингапур, в тесни улички и странна атмосфера, авторът сякаш търси потвърждение на необичайното предсказание, но и истината за своята съдба, за смисъла на миналото, настоящето и бъдещето. Редом със събитията и процесите, които преобразяват тези държави в края на века, Терцани рисува в книгата си "Един гадател ми каза" една от най-богатите и завладяващи картини на Югоизточна Азия, на границата между модернизация и древни култури, в плен на своите демони. Пътуване журналистическо, ала преди всичко духовно, през атавистични вярвания и чудати прорицания, пътуване към магическата азиатска мъдрост и към себеоткриването, дълбоко, неочаквано и пречистващо.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още