Категории
Един Американец в Париж. Симфонична поема от Джордж Гершуин (с приложено CD) Един Американец в Париж. Симфонична поема от Джордж Гершуин (с приложено CD)

ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ В ПАРИЖ + CD

Автор текст: Дорис Айзенбургер Издателство текст: Емас
Резюме

 Симфонична поема от Джордж Гершуин

19,90 лв.
+ 60 точки
Сподели
Автор Дорис Айзенбургер
Издателство Емас
ISBN 9789543573417
Година на издаване 2016
Корица твърда
Страници 32
Формат 24х31
Език български

Най-сетне Париж!
Пулсиращият град поглъща младия Джордж Гершуин още от гарата. Улични кафенета, разходка на Монмартър, компанията на чаровна млада дама - ето това е истинският живот!
Джордж не може да задържи за себе си всички тези впечатления и ги излива в своята музика - "Един американец в Париж" е възхвала на френската метрополия от двайсетте години на миналия век.

Световноизвестната композиция на Гершуин е онагледена с прекрасните илюстрации на Дорис Айзенбургер, уловили изцяло духа на епохата, а приложеният диск съдържа цялото музикално произведение.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още