Категории
Джуджетата Т.1: Претендент за престола Джуджетата Т.1: Претендент за престола

Джуджетата Т.1: Претендент за престола

Автор текст: Маркус Хайц Издателство текст: MBG BOOKS
Резюме

От незапомнени времена джуджетата от Петото кралство са отбранявали Гирдългард, отблъсквайки инвазиите на безчетни пълчища разнообразни врагове. Никой човек или звяр не е успял да превземе портата, защитавана от народа на Гизелберт. Досега..

12,90 лв.
+ 39 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Маркус Хайц
Издателство MBG BOOKS
Поредица Джуджетата
ISBN 9789542989165
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 350
Формат 150X220 мм
Език Български

Изоставен като дете, ковачът Тунгдил живее прост и доволен живот в Йонандар - единстственото джудже в човешко кралство. Макар да не му липсват приятели, Тунгдил болезнено осъзнава различието си - през живота си не е съзирал друго джудже. Но всичко е на път да се промени.
Изпратен да занесе съобщение и да опознае родствениците си, младият намереник се озовава сред битка, за която далеч не е подготвен. Не само неговата собствена орис, а и съдбите на всеки мъж, жена и дете в Гирдългард завият от това в каква степен младият ковач ще съумее да достигне същината си. Много въпроси стоят реразрешени, ала Тунгдил е уверен в едно: където и да е бил отгледан, той е истинско джудже.

А храбростта на джуджетата е неоспорима.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още