Категории
Драматургът - Разследване на Джак Тейлър Драматургът - Разследване на Джак Тейлър

Драматургът - Разследване на Джак Тейлър

Автор текст: Кен Бруен Издателство текст: Персей
7,99 лв.
+ 24 точки
Сподели
Автор Кен Бруен
Издателство Персей
ISBN 9789549420791
Година на издаване 2008
Страници 192

Частното ченге Джак Тейлър е наето от наркодилър, който е в затвора, да разследва смъртта на сестра му - много красиво момиче, студентка последна година в специалност “Изкуства”.
Двете й съквартирантки са я открили на стълбището със счупен врат. Под тялото й е намерена книга - томче със скандалната драма “Плейбоят от джендема” от Джон М. Синг. Полицията счита смъртта на момичето за нещастен случай. Но Джак открива, че и друго момиче е загинало по същия начин, а под тялото му е намерена същата книга. Той скоро разбира, че наоколо дебне хитър, безмилостен убиец, наричащ себе си Драматургът...
Кен Бруен е един от най-добрите съвременни майстори на криминалния жанр. Книгите му са посрещани възторжено от читатели и критици. “Крайм Букселър” го определя като достоен наследник на Джеймс Хадли Чейс. Носител е и многократно е номиниран за всички престижни награди за криминална литература - “Едгар”, “Шеймъс”, “Най-добър британски криминален роман” и др. Серията му за Джак Тейлър печели наградата за най-добра криминална поредица от Асоциацията на криминалните писатели в Америка, а “Драматургът” е номиниран за най-добър европейски криминален роман.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още