Категории
Домът на мис Перигрин за чудати деца от Ренсъм Ригс Домът на мис Перигрин за чудати деца от Ренсъм Ригс

Домът на мис Перигрин за чудати деца

Автор текст: Ренсъм Ригс Издателство текст: Бард
Резюме

Смразяващо фентъзи, илюстрирано с призрачни стари снимки. „Домът на мис Перигрин за чудати деца“ ще достави удоволствие на всички, които имат вкус към приключенията в света на сенките – възрастни и тийнейджъри.

24,99 лв.
+ 75 точки
Сподели
Автор Ренсъм Ригс
Издателство Бард
ISBN 9789546554727
Година на издаване 2016
Корица твърда
Страници 364
Формат 13х20
Език български

Странен остров
Изоставено сиропиталище
Странна сбирка от удивително редки снимки

 
Домът на мис Перигрин за чудати деца” е незабравим роман, в който литература и фотография се сместват в едно вълнуващо цяло.

След ужасна семейна трагедия шестнайсетгодишният Джейкъб тръгва на път към далечен остров край брега на Уелс, където открива развалините на дома на мис Перигрин за чудати деца. Докато изследва изоставените му стаи и коридори, Джейкъб разбира, че децата на мис Перигрин са били не просто чудати. Може би са били опасни и неслучайно изолирани на самотен остров. И може би – колкото и невероятно да изглежда – са още живи.


Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още