Категории
Чародейства: Играта на играчките Чародейства: Играта на играчките

Чародейства: Играта на играчките

Издателство текст: Егмонт България
6,99 лв.
+ 21 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Издателство Егмонт България
ISBN 9789542704089
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 64
Дни преди българската премиера на новия анимационен филм на ДИСНИ „Играта на играчките 3D” издателство ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ ви кани да прочетете историята на Уди и Баз с новото заглавие от поредицата „Чародейства” – „Играта на играчките”.
За девет години книгите, разказващи историите за приятелството между каубоя Уди и космическия рейнджър Баз Светлинна година, радват децата в повече от 50 страни по света и са продадени в над 19 милиона копия. Днес любимата на всички история се завръща с едно истинско тържество на технологията Disney Digital 3D.
Наближава рожденият ден на Анди, но неговите играчки не очакват този момент с радост! Те се тревожат, че новите играчки, които гостите на Анди ще му подарят, ще му станат любими и той вече няма да си играе със старите. Единствената играчка, която запазва спокойствие, е каубоят Уди. Той е любимецът на Анди и не може да си представи, че това някога би могло да се промени. Тогава се появява Баз Светлинна година – самоувереният космически рейнджър. Той впечатлява всички освен Уди, който би желал рейнджърът да се върне там, откъдето се е появил. Но когато каубоят без да иска бута Баз от прозореца, се налага да направи всичко възможно, за да го спаси и да го върне обратно. А и кой е казал, че не можеш да станеш приятел със своя най-голям съперник?

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още