Категории
CHANEL. Животът й отблизо CHANEL. Животът й отблизо

CHANEL. Животът й отблизо

Автор текст: Лиза Чани Издателство текст: A T Publishing
29,99 лв.
+ 90 точки
Сподели
Автор Лиза Чани
Издателство A T Publishing
ISBN 9786197106237
Година на издаване 2015
Корица твърда
Страници 562
Формат 14х21
Език български

Един предизвикателен и дързък профил на Коко Шанел, който хвърля нова, различна светлина върху обгърнатия й в мистерия живот.

Габриел Шанел е израснала в емоционална и финансова нищета, но благодарение на собствения си интелект се превръща в една от най-интересните и значими личности на XX век.

Метреса на аристократи, художници, интелектуалци, както и на немски шпионин през Втората световна война, нарушавайки всички установени правила за благоприличие, съблазнявайки мъже и жени и демострирайки най-висок клас професионализъм, Габриел оставя ярка следа след себе си.

Тригодишното детайлно проучване на Лиса Чани ни разкрива един непоказван до момента откровен и провокативен образ на изключителната Коко Шанел.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още
-78%
Чехословашки дневник 1968 Чехословашки дневник 1968

Пазарна цена: 9,00 лв.

Наша цена: 2,00 лв.