Категории
Бойно поле Земя. Том 1 Бойно поле Земя. Том 1

Бойно поле Земя. Том 1

Автор текст: Л. Рон Хъбърд Издателство текст: ИнфоДАР
9,00 лв.
+ 27 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Л. Рон Хъбърд
Издателство ИнфоДАР
ISBN 954-761-033-3
Година на издаване 2001
Корица Меки корици
Страници 549
Формат 21,5/14,5
Език Български
Годината е 3000. Няма държави. Няма градове. Земята се е превърнала в пустош. В осем покрити с куполи минни инсталации, разпръснати по цялата земя, злобни извънземни от далечния свят психло извличат минералните ресурси на планетата, чието население те безмилостно са унищожили преди 1000 години. Малцината останали живи представители на човечеството се крият в малки селца и отдалечени области - един застрашен вид на ръба на изчезването.
Апатия и суеверия са убили вече всички надежди, когато един мъж - Джони Тайлър се осмелява да напусне родното си село и да потърси по-добър живот. Той успява да преодолее всички противоречия и да поведе шепата оцелели в един отчаян опит да изгонят психлосите от Земята преди човечеството да е изчезнало завинаги.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още