Категории
Боб Дилън. По магистралата на живота Боб Дилън. По магистралата на живота

Боб Дилън. По магистралата на живота

Автор текст: Хауард Саунс Издателство текст: Махалото
Резюме

Цялата история, базирана на документирани факти и свидетелства от първа ръка на стотици творци, близки приятели и роднини се появява за пръв път на тези страници, за да разкрие мъжа зад легендата, вдъхновението зад песните, самотата зад славата.

23,00 лв.
+ 69 точки
Сподели
Автор Хауард Саунс
Издателство Махалото
ISBN 9789548338196
Година на издаване 2013
Корица меки корици
Страници 430
Формат 160X230 мм
Език Български

Боб Дилън е едно от най-известните имена в Западния свят и въпреки това големи части от живота му си остават обвити в тайнственост.  Хауард Саунс умело въвежда читателя в историята на личния живот на Дилън, без да изпуска от фокуса си най-важното – неговата музика.

Дилън се движи по магистралата на живота си самотен и горд, непредвидим и гениален. И го прави с такова умение, остроумие и плам, че вдъхновява и други да тръгнат по същия път, а милиони да чуят най-съкровените си мисли и чувства, изразени в песните му.

Музикант, който променя самата същност на популярната музика, поет, предложен за номинация за Нобелова награда, „говорителят на своето поколение“, който не се страхува да казва сериозни неща в среда, която никога не е била възприемана особено сериозно, културна икона, станала част от кодовете на съвремието ни – Боб Дилън е всичко това и още много. Цитиран от Папата и награждаван от президенти, творчеството му е толкова различно като тематика и толкова богато като образност, че му придава статута на философ, мъдрец, пророк…

„Забележителна хроника за забележителен творец“
– Моджо


Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още