Категории
Безизходица Безизходица

Безизходица

Автор текст: Джеймс Патерсън, Майкъл Ледуидж Издателство текст: Хермес
Резюме

Напрегнат роман за безизходицата, в която попадат богатите родители на отвлечени тийнейджъри, когато разбират, че похитителят не иска откуп.

11,95 лв.
+ 36 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Джеймс Патерсън, Майкъл Ледуидж
Издателство Хермес
ISBN 978-954-26-1125-7
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 272
Формат 130x200 мм
Език Български

Действието в романа "Безизходица" на Джеймс Патерсън се развива в сърцето на Ню Йорк, където започват поредица отвличания на тийнейджъри от богати семейства. Техните родители не могат да сторят нищо, за да ги спасят, тъй като похитителят не иска откуп. Всички те са въвлечени в една смъртоносна и опасна игра, в която той подлага на страховит тест заложниците си, а всеки техен грешен отговор води до нов труп.

Детектив Майкъл Бенет и агент Емили Паркър от ФБР се заемат със случая. Двамата са стъписани, когато откриват, че едно от похитените момичета е отговорило на въпросите и е освободено живо, а похитителят дори е оставил отпечатък върху кожата й.

Започва една бясна надпревара с времето и психопата, който винаги е на крачка пред тях, Бенет и Емили го проследяват чак до сградата на Нюйоркската фондова борса. В самото сърце на финансовата машина на САЩ, детективът ще трябва да надхитри убиеца и да предотврати кървавия му план.

Джеймс Патерсън е един от най-добрите бестселърови автори в света. Той заема своето достойно място в полето на литературата още с първия си роман – „Номерът на Томас Бериман”, излязъл в края на 70-те години. За него авторът получава награда „Едгар” за най-добър дебютен роман. Тогава той е 27- годишен. След този успешен старт писателската му кариера започва да се развива стремително, а почитателите му не крият възторга си от всеки следващ негов романов хит. Днес Джеймс Патерсън е автор на 31 романа. Според класацията на списание Forbes за 2010 г. Джеймс Патерсън е най-високоплатеният автор в света.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още