Категории
Бърз триумф Бърз триумф
Прелистете книгата

Бърз триумф

Автор текст: Джули Гаруд Издателство текст: Хермес
14,95 лв.
+ 45 точки
Сподели
Автор Джули Гаруд
Издателство Хермес
ISBN 9789542614692
Излиза на 2.07.2015 г.
Година на издаване 2015
Корица мека
Страници 304
Формат 13х20
Език български

Корделия е силно привързана към баща си – Андрю, който я е отгледал сам след трагичната смърт на майка й. Години по-късно той получава инфаркт и разбира, че му остават броени дни. Андрю разкрива на дъщеря си шокиращата истина за майка й: тя не е починала, а ги е изоставила.

За да получи отговор на въпросите от миналото, Корделия трябва да замине за Австралия. И да се изправи очи в очи с жената, причинила им толкова страдание. Корделия пристига в Сидни заедно с брата на най-добрата си приятелка – Ейдън. Той е собственик на верига луксозни хотели и... мъжът на мечтите й. Двамата се сблъскват с враждебност и едно неочаквано предложение. Животът на Корделия е изложен на опасност и единственият човек, на когото може да се довери, е Ейдън.

 

За автора

Когато става въпрос за приковаващи вниманието романи, изпълнени с напрежение, Джули Гаруд е ненадмината.

Първият й роман в жанра на съвременния романтичен съспенс излиза през юли 2000 г. и още с появата си окупира върховете на класациите за най-продавани книги.От книгите на Джули Гаруд са продадени над 40 милиона екземпляра в световен мащаб, 17 от тях се превръщат в бестселъри според престижната класация на „Ню Йорк Таймс“. Превеждана е в над 26 страни.

В България е позната с романите си: „Огън и лед“, „Скрита камера“, „Идеалният мъж“, „Сладки приказки“, „Сензацията“ и др.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още