Категории
50 нощи в сиво 50 нощи в сиво
Прелистете книгата

50 нощи в сиво

Автор текст: Лора Елиъс Издателство текст: СИЕЛА
Резюме

Книгата "50 нощи в сиво" е страстна одисея в думи и илюстрации, едно чувствено еротично пътешествие в черно и бяло.

11,00 лв.
+ 33 точки

Продуктът не е наличен.

Сподели
Автор Лора Елиъс
Издателство СИЕЛА
ISBN 9789542812470
Година на издаване 2013
Корица меки корици
Страници 112
Формат 140X200 мм
Език Български

„Искам да се науча”, заявява разказвачката на загадъчния си любовник в началото на тази книга. Обучението й продължава петдесет нощи, които включват горещ и ексцентричен секс, връзване и неспирно изучаване на силата, болката и удоволствието. Еротичното й приключение, споделено тук от страниците на нейния дневник, е придружено с прекрасни илюстрации и полезни инструкции за читателите, които са достатъчно смели да тръгнат по пътя й.

Читателите не тръпнат просто от пикантните секс сцени и ексцентричните лудории в книгата "50 нощи в сиво" на Лора Елиъс… Те искат да ги изпитат върху себе си. Това е книга, която обвързва любовната история и секса, като конкретизира 50 изящно секси и дръзки неща, които всяка двойка може да опита.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

Вашата оценка? (Най-ниско е 1, а най-високото 5)

Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка. Примерен текст за цени за доставка в детайлна страница на продукт, примерен текст за цени за доставка.

Може да харесате още